fbpx
Home Life Έρωτας, Σεξ και Ψέματα

Έρωτας, Σεξ και Ψέματα

Αντικειμενικά ζούμε στην πιο άθλια και “φτηνή” εποχή του έρωτα. Οπού μπορείς να βρεις το σεξ τόσο ευκολά όσο και τα ψίχουλα κάτω στο πάτωμα.

Κακά τα ψέματα αν και δεν το παραδεχόμαστε όσο περνούν τα χρόνια όλοι μας γινόμαστε πιο εγωιστές, ναρκισσιστές, και πάει λέγοντας. Από την άλλη το να καλύψεις τα δικά σου κενά με το να χρησιμοποιήσεις σαν όπλο τα συναισθήματα του αλλού έχει γίνει ένα συνηθισμένο φαινόμενό.

Το Σεξ

Πλέον με τα social media και ότι άλλο app υπάρχει για online dating, έχει χαθεί η μαγεία του flirt αλλά και του λεγόμενου “pure sex”.

Έχουμε βολευτεί στον εύκολο έρωτα με το να χάσουμε την πραγματική ουσία, τον αυθορμητισμό, αλλά και το excitement όλης αυτής τις διαδικασίας του να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Στην τελική βρίσκουμε τα λάθος άτομα με αποτέλεσμα να βγαίνουμε χαμένοι αλλά και πληγωμένοι.

Τα λάθος άτομα

Γενικά όλοι μας έχουμε συναντήσει σε αυτό το ταξίδι ζωής (μη χέσω) τα λάθος άτομα.

Άτομα που με την δική τους πορεία μας έχουν στιγματίσει και μας έμαθαν ότι όντως δεν ήταν οι κατάλληλοί άνθρωποι για εμάς. Χαρακτήρες αδύναμοι, που με την ψεύτικη τους αυτοπεποίθησή θεώρησαν ότι με το να σε πλησιάσουν και να σου δείξουν ότι είσαι ο ένας και μοναδικός, μόνο και μόνο για να καλύψουν το εγώ τους και να βρουν αυτό που θέλουν, που και στην τελική η ίδια η θέα Αφροδίτη να κατέβει δεν θα είναι ευχαριστημένοι.

Αυτά τα “λάθος” άτομα, είναι αυτοί που βρίσκουν τον ένα μετά τον άλλο σαν αντικαταθλιπτικό, και κάνουν άσκοπες σχέσεις χωρίς να σταμάτα αυτός ο φαύλος κύκλος.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο “καλό” μου “λάθος” άτομο μάθε να συμβιβάζεσαι με το εγώ σου και να παίρνεις τον χρόνο σου για να βρεις τον σωστό άνθρωπο για σένα. Έτσι ώστε να μην σπαταλάς την δική σου ενεργεία αλλά ούτε και την δική μας, με άσκοπες σχέσεις και λόγια, που περνούν απαρατήρητα σε αυτή την “φτηνή” εποχή του Έρωτα.

Manos Scoulos
Ακούγοντας μουσική από μικρός άρχισε να ξυπνά η καθε αίσθηση και το κάθε πάθος για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σιγά σιγά καθώς μεγάλωνα άνοιξε η πορτα για την αγάπη μου στην φωτογραφία για αυτό και το επάγγελμα. Από πάντα είχα μια αγάπη για τις ταινίες, με έκανε να ταξιδεύω και να σκέφτομαι ένα δημιουργικό και καλύτερο αύριο. Το γράψιμο επίσης ήταν ένας δρόμος που αποφάσισα να ακολουθήσω ξαφνικά, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εκφραστώ με τα λόγια και να περιγράψω με σαρκασμό τους δικούς μου προβληματισμούς αλλά και τις δικές μου συμβουλές, με μια δόση ρεαλισμού και χιούμορ.

LATEST

Αυτό είναι το γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού που επέλεξε για χαλάρωση και φαγητό ο Σταύρος Παπασταύρου και πασίγνωστος πρωταθλητής ΜΜΑ Ihor Potieria (αθλητής του...

Χαλαρές στιγμές στην ταβέρνα «Άγιος Επίκτητος» στο Αρμενοχώρι, τόσο για τον πρέδρο της Ομόνοιας όσο και για τον πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών(νυν...

Άγιος Επίκτητος: Κυριακατικο Μεσημεριανό με Live Μουσική

Στο Αρμενοχώρη της Λεμεσού, η ταβέρνα "Άγιος Επίκτητος" ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...