fbpx
Home Trending Now Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 04 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 04 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ

Μην εμπλέξετε σήμερα οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν είστε γονείς ίσως να σας χρειαστούν περισσότερο τα παιδιά σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα μοιάζει να σας ταράζει αρκετά, όμως και εσείς από την πλευρά σας είναι προτιμότερο να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε δύσκολη όψη με τον αντιδραστικό Ουρανό θα μπορούσε να σας κάνει εριστικούς και κυνικούς στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε ένα οικονομικό θέμα, το σίγουρο είναι πάντως ότι έχετε βοήθεια και υποστήριξη.


ΛΕΩΝ

Η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού σας αγγίζει άμεσα και φέρνει ανατροπές ή ρήξεις στις επαφές σας με νεαρά πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής -δικός σας κυβερνήτης- σε δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό θα μπορούσε να φέρει αποκαλύψεις σε διάφορα θέματα, τα οποία σας ξαφνιάζουν.


ΖΥΓΟΣ  

Η μέρα σήμερα είναι αρκετά βοηθητική, παρά το γεγονός ότι ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με άλλους, πιθανώς να σας αναστατώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού δείχνει μια δυσκολία στην προσπάθειά σας να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας σε πρόσωπα κύρους ή σε συνεργάτες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σας φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, παρά τις ανατροπές μέσα στην καθημερινότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Μπορείτε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να αφιερώσετε χρόνο στην υγεία σας, ωστόσο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Βάλτε όρια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Ερμής απέναντί σας σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό δείχνει κλίμα πόλωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δείξτε ευελιξία και διπλωματικότητα.


ΙΧΘΥΕΣ

Η οικογενειακή σας ζωή υπόσχεται πολλά, ωστόσο ένα θέμα εργασίας (υγείας) αυτές τις ημέρες σας απασχολεί έντονα!

Πηγή – Λίτσα Πατέρα / https://www.facebook.com/litsapatera.officialpage
Stelios Evangelou
Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι από τις πιο σημαντικές αξίες. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ρωτάω, να ψάχνω και να ενημερώνομαι για να μαθαίνω νέα πράγματα. Με βάση αυτά που προ ανάφερα επέλεξα να σπουδάσω Επικοινωνία Μέσων και Πολιτισμού με στόχο να καταφέρω να εξελίξω όσο πιο πολύ γίνεται αυτή την αξία. Μπορώ να με χαρακτηρίσω ως τρομερά εξωστρεφή με φοβερή αγάπη για την ζωή. Κάθε μέρα ανυπομονώ για την στιγμή που θα αράξω με τους φίλους και την οικογένεια μου για καφέ, φαγητό και ποτό κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και η μυθοπλασία. Μότο της ζωής μου είναι ότι δεν υπάρχουν άσχημες στιγμές παρά μόνο ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

LATEST

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...

Η Ελλάδα στους top καλοκαιρινούς προορισμούς τελευταίας στιγμής

Πάνω από τα επίπεδα πριν από την πανδημία οι καλοκαιρινές κρατήσεις τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης του TDA. Ο Ιούνιος...