fbpx
Home Life Ο Ομοφοβικός Ομοφυλόφιλός και η ομοφοβία

Ο Ομοφοβικός Ομοφυλόφιλός και η ομοφοβία

Η κακή διαμόρφωση της προσωπικότητας των ανθρώπων, πηγάζει από τις ανασφάλειες και την μη αποδοχή σημαντικών δεδομένων που μας κλειδώνουν σαν άτομα, και δεν μας αφήνουν να κτίσουμε σωστή προσωπικότητα, χαρακτήρα και ήθος. θεωρούμε ότι τώρα στον 21ο αιώνα που ζούμε εν έτη 2020 όλα τα καιγόμενα θέματα περί ρατσισμού προς στην σεξουαλική κατεύθυνση ενός ατόμου έχει σταματήσει να είναι “ταμπού” , και όμως πλέον δεν είναι τόσο αποδεκτό, σίγουρα όχι σε τόσο βαθμό όσο τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά ακόμα κυριαρχεί. Το τραγικό όμως είναι να επικρατεί αυτός ο ρατσισμός και η λεγόμενη “ομοφοβία” από ανθρώπους όπου δεν είναι αστοιχείωτοι και κλειστόμυαλοι, αλλά επειδή δεν αποδέχονται ότι και οι ίδιοι έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου, χωρίς φυσικά να δικαιολογώ τα άτομα που είναι κλειστόμυαλα και αστοιχείωτα.

Ο λόγος που επικρατεί αυτός ο ρατσισμός και η κατακραυγή από αυτά τα άτομα είναι επειδή δεν έχουν τον δυναμισμό τα “κότσια”, και την ελευθερία, να βγουν να “φωνάξουν” με περηφάνεια και να υποστηρίξουν αυτό που είναι.

Τα άτομα που αντιμετωπίζουν αυτό τον ρατσισμό και τα τρώνε με κάθε πρώτη ευκαιρία, είναι επειδή έχουν καταφέρει να βρουν την πραγματική ουσία της ζωής και να κυνηγήσουν της δική τους επιτυχία. Η αιτία που εσύ την “ακούς” συνέχεια για το ποιος είσαι, είναι γιατί εσύ είχες την υπομονή να σηκωθείς από τα πατώματα και να πολεμήσεις για αυτό που θες. Ο αδύναμος δεν είσαι εσύ, άλλα αυτός που έχει βάλει ένα τοίχο μπροστά του και σε “κρατάει” σαν ένα σάκο του μποξ για να κρύψει της δικές του επιθυμίες και πάθη ενώ παράλληλα εύχεται και “τρώγετε” σαν αδύναμο τρωκτικό να ήταν σαν και εσένα!

Η Αποδοχή του ποιος είσαι και τι κάνεις, όπως και η αυθεντικότητα σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ζωή σου, και την ευτυχία σου. Τότε θα βρεις την ουσία αυτής της ζωής . Για αυτό τον λόγο εσύ που χρησιμοποιείς όλα αυτά τα άτομα σαν “σάκο του μποξ”, αποδέξου αυτό που είσαι και “πολέμα” να βρεις αυτό που θα σε κάνει σωστό και ευτυχισμένο, χωρίς να τράβας και να “ρουφάς” ανθρώπους μέσα στην δικιά σου μαύρη “φούσκα”.

Manos Scoulos
Ακούγοντας μουσική από μικρός άρχισε να ξυπνά η καθε αίσθηση και το κάθε πάθος για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σιγά σιγά καθώς μεγάλωνα άνοιξε η πορτα για την αγάπη μου στην φωτογραφία για αυτό και το επάγγελμα. Από πάντα είχα μια αγάπη για τις ταινίες, με έκανε να ταξιδεύω και να σκέφτομαι ένα δημιουργικό και καλύτερο αύριο. Το γράψιμο επίσης ήταν ένας δρόμος που αποφάσισα να ακολουθήσω ξαφνικά, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εκφραστώ με τα λόγια και να περιγράψω με σαρκασμό τους δικούς μου προβληματισμούς αλλά και τις δικές μου συμβουλές, με μια δόση ρεαλισμού και χιούμορ.

LATEST

Άγιος Επίκτητος: Κυριακατικο Μεσημεριανό με Live Μουσική

Στο Αρμενοχώρη της Λεμεσού, η ταβέρνα "Άγιος Επίκτητος" ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...