fbpx
Home Life Η διαφορά του να έχεις έναν σύντροφο από το να έχεις απλά...

Η διαφορά του να έχεις έναν σύντροφο από το να έχεις απλά έναν εραστή Vol.2

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το να μπορείς να διακρίνεις την διαφορά μεταξύ μιας σοβαρής σχέσης και μίας απλής σχέσης στην οποία βρίσκεσαι για να περνάς καλά. Και αφού είναι τόσες πολλές οι διαφορές, αν έχεις υπόψη σου τα πιο κάτω τότε θα μπορέσεις σίγουρα να καταλάβεις αν πρόκειται για μια σχέση με ημερομηνία λήξης ή αν πρόκειται για κάτι που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Κάνει σχέδια για τις επόμενες μέρες Vs Κάνει σχέδια για το μέλλον

Αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ μίας απλής με μία σοβαρή σχέση. Ένας απλός εραστής κάνει πλάνα για το πώς θα περάσει μαζί σου τις επόμενες μέρες. Ένας αληθινός σύντροφος κάνει πλάνα για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας. Θα σου μιλήσει για τα ονόματα που θα του άρεσε να είχαν τα παιδιά του και για μέρη που θα ήθελε να πάει.

Σου λέει τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει Vs Σε συμβουλεύεται για τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει

Ένας απλός εραστής θα σου μιλήσει για αυτά που του συμβαίνουν στη ζωή του και για τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Ο σύντροφός σου όμως δεν θα σου μιλήσει απλά για αυτά που τον προβληματίζουν αλλά θα ζητήσει και την δική σου γνώμη για να αποφασίσετε μαζί.

Μένεις συχνά στο σπίτι του Vs Κάνει χώρο στο σπίτι του για σένα

Είναι φυσιολογικό να περνάς αρκετό χρόνο με τον άλλο και είναι όμορφο αν μπορείς να μένεις και κάποιες φορές στο σπίτι του. Αν όμως σου κάνει χώρο στο ντουλάπι του για να βάλεις και εσύ τα δικά σου πράγματα τότε αυτό λέει πολύ περισσότερα και σίγουρα η σχέση σοβαρεύει.

Είναι εδώ για όλες τις ωραίες στιγμές  Vs Είναι εδώ για τις δύσκολες στιγμές

Όταν είστε μαζί είναι πραγματικά μοναδικό και σίγουρα έχετε ζήσει φανταστικές στιγμές. Η ζωή όμως ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είναι μόνο χαρές. Ένας αληθινός σύντροφος θα είναι δίπλα σου και στις κακές στιγμές, αυτές τις στιγμές που θα σταθεί δίπλα σου να σε ακούσει και να σε στηρίξει.  

Ξέρει τα ενδιαφέροντά σου  Vs Συμμετέχει στα ενδιαφέροντά σου

Όταν βρίσκεσαι με κάποιον σίγουρα θα έχει μάθει ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου, αυτά που σου αρέσουν και αγαπάς να ασχολείσαι. Αν σε βλέπει στα σοβαρά τότε δεν θα γνωρίζει απλά τις ασχολίες σου αλλά θα θέλει να συμμετέχει και μαζί σου σε αυτές. Θέλει να βιώσει μαζί σου όλα αυτά που σε κάνουν να χαμογελάς.

Να θυμάσαι μόνο πως ένας απλός εραστής μπορεί πάντα να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. Για αυτό μην σε προβληματίζει αν δεν αντιπροσωπεύει ακόμα τις πιο πάνω κατηγορίες αφού ο χρόνος μας έχει αποδείξει ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν.

Nicole Pandouri
Αυθόρμητη και επαναστάτρια από μικρή έμαθα να αντιστέκομαι μια ζωή στο κατεστημένο και να ψάχνω την αλήθεια. Πάντα με ιντρίγκαρε να μπορώ να εκφράζομαι μέσα από τη γραφή στην ιδέα ότι κάποιος κάποια στιγμή μπορεί να διαβάζει την σκέψη μου. Πίσω από κάθε δεδομένο που έρχεται στην επιφάνεια κρύβεται κάτι πιο βαθύ που περιμένει την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί. Για αυτό επιλέγω πάντα την ειλικρίνεια και την υπερασπίζομαι με κάθε κόστος. Δασκάλα στο επάγγελμα ήθελα πάντα μέσα από τη διδασκαλία μου να μπορώ να αγγίξω τις καρδιές των άλλων αφήνοντας με κάποιο τρόπο και εγώ το δικό μου στίγμα. Μεγαλύτερο μου πάθος το τραγούδι και το θέατρο. Λατρεία μου οι ατελείωτες συζητήσεις με καλή παρέα και η συνάντηση με την οικογένεια και τους φίλους. Αν με ρωτήσεις όμως ποια είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία, είναι οι σκύλοι μου! Και επειδή τίποτα δεν μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, μότο μου είναι πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα αρκεί να βάλουμε πρώτα τον στόχο!

LATEST

Άγιος Επίκτητος: Κυριακατικο Μεσημεριανό με Live Μουσική

Στο Αρμενοχώρη της Λεμεσού, η ταβέρνα "Άγιος Επίκτητος" ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...