fbpx
Home Trending Now Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 03 Αυγούστου 2021

Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 03 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ

Ισχυροί φίλοι είναι δίπλα σας και σας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους, σε ότι αφορά ιδέες, συμφωνίες, συμβόλαια, συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά την χθεσινή «καταιγίδα» διαφαίνεται μια νέα μέρα. Θα έχετε ευκαιρίες να χτίσετε κάτι καινούριο στη θέση μιας κατάστασης που ανήκει πια στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα, μια νέα αρχή σε πείσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Θέτετε υψηλούς στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη Αφροδίτης-Ουρανού φροντίζει να ανεβάσει στα ύψη την γοητεία σας, και σας βοηθά είτε να επουλώσετε πληγές, είτε να πάτε παρακάτω σε κάτι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Μετά από μια πολύπαθη πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων για πολλούς από σας, η μέρα χαρακτηρίζεται άκρως ικανοποιητική και σταθεροποιητική. Μιλήστε για όσα σκέφτεστε, επικοινωνήστε τα συναισθήματά και τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τηρουμένων των αναλογιών, μπορείτε να δείτε τα ερωτικά σας να έχουν μια πολύ ευχάριστη τροπή. Είστε επικοινωνιακοί, και μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας στην άλλη πλευρά.

ΖΥΓΟΣ  

Κινητοποιηθείτε, αδράξτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μπορείτε να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια. Στόχοι και σχέδια που προετοιμάζετε έχουν πολλές δυνατότητες να ευδοκιμήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Είναι μέρα πρακτικής φύσεως οπότε ήρθε η ώρα να δράσετε. Επίσης, δείξτε έμπρακτα τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας άτομα, ακόμα και τα βαθύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να προωθήσετε παντός είδους σχέδια, με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα. Προσέξτε να μην παραμελήσετε τους φίλους που σας στηρίζουν, ειδικά αν σας χρειαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Θέματα καθημερινότητας δείχνουν να τρέχουν πολύ καλά για σας, δώστε όμως προσοχή στον οικογενειακό τομέα ή σε ότι αφορά ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Θα έχετε ευκαιρίες για σταθεροποίηση στα προσωπικά σας, θετικοί άνεμοι πνέουν σήμερα για σας. Αφήστε χώρο και στο άλλο σας μισό να εκφραστεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πρόσωπο της οικογένειά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Η όψη Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά!

Πηγή – www.faysbook.gr
Stelios Evangelou
Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι από τις πιο σημαντικές αξίες. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ρωτάω, να ψάχνω και να ενημερώνομαι για να μαθαίνω νέα πράγματα. Με βάση αυτά που προ ανάφερα επέλεξα να σπουδάσω Επικοινωνία Μέσων και Πολιτισμού με στόχο να καταφέρω να εξελίξω όσο πιο πολύ γίνεται αυτή την αξία. Μπορώ να με χαρακτηρίσω ως τρομερά εξωστρεφή με φοβερή αγάπη για την ζωή. Κάθε μέρα ανυπομονώ για την στιγμή που θα αράξω με τους φίλους και την οικογένεια μου για καφέ, φαγητό και ποτό κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και η μυθοπλασία. Μότο της ζωής μου είναι ότι δεν υπάρχουν άσχημες στιγμές παρά μόνο ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

LATEST

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...

Η Ελλάδα στους top καλοκαιρινούς προορισμούς τελευταίας στιγμής

Πάνω από τα επίπεδα πριν από την πανδημία οι καλοκαιρινές κρατήσεις τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης του TDA. Ο Ιούνιος...