fbpx
Home Trending Now Αστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο

Αστρολογικές Προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο

ΚΡΙΟΣ

Μια οικονομική έγνοια θα χαλάσει τη διάθεσή σας στις 3 και στις 4. Ο Άρης στην Παρθένο όλον το μήνα σάς κάνει τόσο σχολαστικούς που ίσως οι αγαπημένοι σας να ενοχληθούν. Το ίδιο σχολαστικοί θα είστε στον έλεγχο των ερωτικών σας με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο. Γίνεστε επικριτικοί με το άλλο σας μισό ενώ στη δουλειά βρίσκεστε σε διαρκή γκρίνια. Ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο όμως η ανάδρομη πορεία του μεταθέτει και πάλι χρονικά την υλοποίηση ενός μισοτελειωμένου σχεδίου των προηγούμενων μηνών. Αν ελέγξετε τη φυσική σας ανυπομονησία και εξοικονομήσετε δυνάμεις, θα δείτε πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος εξακολουθεί να λειτουργεί ανασταλτικά σε κάθε απόπειρά σας για αλλαγή συνηθειών ή ρυθμών. Πίστη, σταθερότητα και ειλικρίνεια θα είναι τα δώρα της ευνοϊκής Αφροδίτης στην Παρθένο έως τις 15, ενώ δυσκολίες στην επικοινωνία θα προκαλέσει ο Ερμής στις 11. Ο ανάδρομος Δίας επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και επαναφέρει στο προσκήνιο μια ημιτελή επαγγελματική υπόθεση. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δέχεστε μια ισχυρή ώθηση από το τρίγωνο Άρη – Ουρανού που λειτουργεί σαν μάννα εξ ουρανού. Δεν είναι εποχή για ηττοπάθειες. Μπαίνετε δυναμικά στο φθινόπωρο και είστε έτοιμοι για όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Για κάποιους από εσάς οι διακοπές θα τελειώσουν απότομα. Ή μπορεί να συνεχιστούν μέσα στο σπίτι. Περνάτε τον χρόνο σας σε ένα εξοχικό ή στο σπίτι σας και επιδίδεστε σε δύσκολες και απαιτητικές δουλειές που μπορεί να σας κουράσουν. Μπορεί να φιλοξενήσετε αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο σας με αποτέλεσμα η φροντίδα τους να μονοπωλήσει τον χρόνο σας. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, έστω κι αν το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας. Μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Ίσως βιώσετε αμφίρροπα συναισθήματα. Δεν παύετε πάντως να αξιοποιείτε τον αισθησιασμό σας στο έπακρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα περνάτε μια ήπια καθημερινότητα. Βρίσκεστε συχνά με φίλους, βλέπετε συγγενείς, γείτονες. Θα έχετε συχνές μετακινήσεις, ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς, επαφές με νεαρά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όλα αυτά θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Μη χαλάτε την καλοκαιρινή διάθεση μιλώντας διαρκώς για οικονομικά. Μολονότι μπορεί να αποτελούν ένα αγκάθι στη ζωή σας, προσπαθήστε να περάσετε όμορφα ζώντας λιτά. Στις 22 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να σας φέρει κοντά σε ένα πολυπόθητο όνειρο εκεί που δεν το περιμένετε. Ένας φίλος μπορεί να παίξει ρόλο – κλειδί. Προετοιμαστείτε για πρόοδο, ειδικά αν ασχολείστε με εμπόριο, συγγραφή, διαδίκτυο, ταξίδια.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία του Δία μέσα στον μήνα των γενεθλίων σας μπορεί να σημαίνει την αγωνιώδη αναμονή μιας απάντησης για κάποιο σχέδιο που έχετε υποβάλει για έγκριση. Ο Άρης διπλασιάζει την επιθυμία σας να ηγείστε, αλλά η αυτοπεποίθησή σας είναι κάπως μειωμένη. Η Αφροδίτη έως τις 16 δημιουργεί ζήλειες αλλά σε οικονομικό επίπεδο σας βοηθά να οργανωθείτε. Το πέρασμά της στον Ζυγό εξασφαλίζει μια όμορφη καθημερινότητα. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας προτρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μια νέα εργασία. Η Πανσέληνος στις 22 θα σας βρει σε μια γιορτή, ένα γάμο ή κάποιο άλλο χαρμόσυνο γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμικά κυλά ο Αύγουστος. Μεγάλη η πνευματική και σωματική ενέργειά σας με τον Άρη στο ζώδιό σας. Μπορείτε, ξεπερνώντας τα συνηθισμένα σας όρια, να κερδίσετε οποιονδήποτε στόχο, όμως καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ο Δίας επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο και σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την παρουσία σας στον χώρο της δουλειάς ή μια πιθανή προαγωγή σας. Μεταξύ 7 και 16 η Αφροδίτη δεν ευνοεί την ερωτική επικοινωνία, ενώ και ο Κρόνος προκαλεί ψυχρότητα και σκληρότητα στη λήψη αποφάσεων. Το πιο πιθανό είναι να έχετε τερματίσει τις διακοπές σας και να ξαναριχτείτε με τα μούτρα στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ  

Συνεχίζεται η αμφιθυμία σας σε ό,τι αφορά πρόσωπα που θεωρούσατε μέχρι πρότινος φίλους. Καθώς χαρακτηριστικό του Ζυγού είναι να αποζητά πότε πότε τη μοναξιά του, ώστε να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του, τώρα το καλοκαίρι θα είναι η καταλληλότερη περίοδος γι’ αυτήν τη δημιουργική απομόνωση. Το φθινόπωρο θα δυσκολευτείτε ακόμη περισσότερο. Η απομόνωση στην περίπτωσή σας θα λειτουργήσει περισσότερο ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, παρά ως πηγή μοναξιάς. Με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο ενίοτε θα δημιουργείται εκνευρισμός. Από τις 16 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα αναθερμάνει τα συναισθήματά σας και θα εκφράσετε τρυφερότητα για το άλλο σας μισό ή για το πρόσωπο του ερωτικού σας ενδιαφέροντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Ο Αύγουστος ξεκινά με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, όψη που φέρνει απρόσμενες δυσάρεστες ειδήσεις και δυσκολία σε διαπραγματεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 8 και το χιούμορ σας θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων, ενώ γύρω στις 9 θα διαφωνήσετε έντονα με τον σύντροφό σας. Ο Άρης θα σας γεμίσει αποφασιστικότητα ως τις 14 και η Αφροδίτη θα είναι φιλική ως τις 16, ενώ εσείς θα προετοιμάζεστε πυρετωδώς για μια νέα επαγγελματική κατάσταση. Μετά τις 16, καλό θα ήταν να φυλαχτείτε από τους εικονικούς έρωτες του διαδικτύου. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας για νέες γνώσεις και εμπειρίες θα πολλαπλασιαστεί. Αν εξαιρέσουμε δυο τρεις μέρες που οι ευθύνες θα σας χτυπήσουν την πόρτα, γενικά θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα ή με το αγαπημένο σας χόμπι. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας προκαλέσει μια παλινδρόμηση σε πρότερες καταστάσεις, ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Μετά τις 18 όλο και νέες ευκαιρίες θα προκύψουν στον δρόμο σας. Με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ως τις 16 και με την Πανσέληνο στις 22 θα μπείτε σε σκέψεις ότι κάτι έχετε αφήσει εκκρεμές, μισοτελειωμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Η αντιζηλία στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να συνεχιστεί. Θα εγκαταλείψετε τη φυσική σας αδιαφορία για να περάσετε σε αντεπίθεση και, χάρη στην αρμονική σχέση Άρη και Ουρανού, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις σε αυτήν την αντιπαράθεση. Το κερασάκι στην τούρτα, αυτό που ποτέ σας δεν θα περιμένατε, θα είναι η καινούργια σας επιθυμία να ασχοληθείτε με τα σπορ μέσα στο καλοκαίρι. Στις 10 η Αφροδίτη μπορεί να σας βρει με το άλλο σας μισό σε ρομαντική απομόνωση, στην κορυφή ενός βουνού ή σε μια έρημη παραλία. Όσοι δεν βρίσκεστε σε διακοπές αλλά σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας σχέδια, θα μπορέσετε να οργανωθείτε με ασφάλεια και σύντομα θα τα δείτε να υλοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Μέσα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού θα νιώσετε σαν κάποιος να έχει πατήσει το κουμπί «παύση» στη ζωή σας. Αυτό οφείλεται στο ότι οι «αργοί» πλανήτες (Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, Ουρανός, ακόμη και ο Δίας) κινούνται ανάδρομα! Ευτυχώς που στις 16 η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, γεγονός που σας χαλαρώνει και σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και ερωτική διάθεση. Μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του καλοκαιριού θα προκύψουν όμορφες συναντήσεις, φλερτ και ρομαντικές στιγμές. Ακόμα κι ένα οικογενειακό πρόβλημα που σας ταλανίζει από καιρό μπορεί άξαφνα να βρει μια λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως ανθρωπιστές που είστε, ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον που είναι σε ανάρρωση ή ταλαιπωρείται από σοβαρό θέμα υγείας. Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας ο Αύγουστος κυλά με ένταση ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Μπορεί να προκαλέσει ακόμα και έναν χωρισμό ή μια αμοιβαία συμφωνία ότι τις φετινές διακοπές θα τις περάσει ο καθένας όπως θέλει. Άλλωστε, και ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας ενθαρρύνει τις συζητήσεις, αρκεί να είστε κυρίως οι ακροατές και όχι οι κυρίαρχοι ομιλητές. Όμως, μετά τις 16, η Αφροδίτη στον Ζυγό ξυπνά ερωτικές ζήλειες και καυγάδες που επίσης θα σας ταλαιπωρήσουν.

Πηγή – Λίτσα Πατέρα / Facebook https://www.facebook.com/litsapatera.officialpage

Stelios Evangelou
Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι από τις πιο σημαντικές αξίες. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ρωτάω, να ψάχνω και να ενημερώνομαι για να μαθαίνω νέα πράγματα. Με βάση αυτά που προ ανάφερα επέλεξα να σπουδάσω Επικοινωνία Μέσων και Πολιτισμού με στόχο να καταφέρω να εξελίξω όσο πιο πολύ γίνεται αυτή την αξία. Μπορώ να με χαρακτηρίσω ως τρομερά εξωστρεφή με φοβερή αγάπη για την ζωή. Κάθε μέρα ανυπομονώ για την στιγμή που θα αράξω με τους φίλους και την οικογένεια μου για καφέ, φαγητό και ποτό κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και η μυθοπλασία. Μότο της ζωής μου είναι ότι δεν υπάρχουν άσχημες στιγμές παρά μόνο ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

LATEST

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...

Η Ελλάδα στους top καλοκαιρινούς προορισμούς τελευταίας στιγμής

Πάνω από τα επίπεδα πριν από την πανδημία οι καλοκαιρινές κρατήσεις τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με στοιχεία μελέτης του TDA. Ο Ιούνιος...