fbpx
Home Life Σημάδια ότι δεν τον ενδιαφέρεις σύμφωνα με το ζώδιό του

Σημάδια ότι δεν τον ενδιαφέρεις σύμφωνα με το ζώδιό του

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο που σου δείχνει σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου.  Εσύ ήξερες ότι  υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα με βάση το ζώδιό του; Είτε αγνοεί συνεχώς τα μηνύματά σου είτε είναι γενικά άφαντος, το ζώδιο του μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικό σχετικά με το γιατί κάνει ορισμένα πράγματα.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα, σύμφωνα με το ζώδιό του.

 • Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Του προτείνεις να κάνετε πράγματα που θα ήθελε και ο ίδιος αλλά τον βλέπεις αδιάφορο;  Ο άντρας Κριός όταν δεν ενδιαφέρεται, είναι απόμακρος, κριός και αγνοεί σχεδόν όλες σου τις προσπάθειες. Δεν σου δίνει μεγάλη σημασία όταν είστε μαζί αλλά και όταν δεν είστε μαζί δεν στέλνει μηνύματα ή είναι πολύ μονολεκτικός στις απαντήσεις του.

 •  Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν αναζητάς έναν άντρα που θα σου δείξει την ρομαντική του πλευρά τότε ο άντρας Ταύρος σίγουρα δεν θα το κάνει αν δεν ενδιαφέρεται για σένα. Οι άντρες Ταύροι σιχαίνονται να σπαταλούν τον χρόνο τους εάν βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον μαζί σου. Επομένως αν υπάρχει μια συνεχής έλλειψη ρομαντικών κινήσεων τότε είναι σημάδι ότι δεν σε θέλει.

 • Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είναι δύσκολο να ανιχνεύσεις ξεκάθαρο σημάδι από έναν άντρα Δίδυμο. Πρόκειται για τους άντρες που μπορούν να πάνε από το ζεστό στο κρύο σε δευτερόλεπτα.  Ωστόσο, όταν ο άντρας Δίδυμος δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σου και αγνοεί πολλά από αυτά που του αναφέρεις, τότε αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν αξίζει να το προσπαθήσεις άλλο.

 • Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο άντρας Καρκίνος είναι ιδιαίτερα στοργικός και εντελώς προσηλωμένος στο άλλο του μισό. Κάνει τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή σου. Επομένως, αν βλέπεις ότι ο Καρκίνος άντρας  δεν χρησιμοποιεί την γλώσσα του σώματος του τότε δεν τον ενδιαφέρεις. Δεν θα προσπαθήσει εύκολα ούτε να σε αγγίξει, ούτε να σου κρατήσει το χέρι αλλά ούτε και να σε φιλήσει.

 • Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι άντρες Λέων είναι γεμάτοι πάθος και οι προθέσεις τους για σένα είναι πάντα ξεκάθαρες.  Εάν λοιπόν τον ενδιαφέρεις δεν θα χάσει την ευκαιρία να σου το δείξει με απλές αλλά και μεγάλες χειρονομίες όπως το να εμφανιστεί στο σπίτι σου με το αγαπημένο σας κρασί. Από την άλλη, εάν δεν ενδιαφέρεται θα το μετατρέψει αυτόματα στο φιλικό και θα αρχίσει να σου συμπεριφέρεται λες και είσαι μία πολύ καλή του φίλη.

 •  Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Για κάθε γυναίκα είναι πολύ όμορφο όταν ακούει κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη είναι. Ο άντρας Παρθένος δεν θα ξεστομίσει καθόλου τέτοια σχόλια εάν δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Αντιθέτως θα είναι ιδιαίτερα επικριτικός για τα πάντα, από τα ρούχα που φοράς μέχρι και τον τρόπο που μασάς το φαγητό σου. Ο άντρας Παρθένος είναι αυτός που θα σχολιάζει συνέχεια, ιδιαίτερα εάν δεν του ταιριάζεις.

 • Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο άντρας Ζυγός θέλει απλά να περνά καλά και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί με την σύντροφό του. Ο άντρας Ζυγός θα χαρεί να μοιραστεί και να δείξει την χαρά που του προσφέρεις σε όλους. Για αυτό αν δεν τον ενδιαφέρεις θα αποφύγει οποιαδήποτε ευκαιρία να σε εμφανίσει στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης και θα προσπαθεί να σε κρύψει από όλους.

 • Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γνωρίσεις έναν άντρα για κάποιο διάστημα και να συνειδητοποιήσεις, μετά από μήνες, ότι δεν ξέρεις πραγματικά τίποτα γι ‘αυτόν. Ο άντρας Σκορπιός αν δεν τον ενδιαφέρεις θα τα κρατήσει όλα για τον εαυτό του και θα αρνηθεί να μοιραστεί κάτι που είναι σημαντικό για εκείνον μαζί σου. Αντιθέτως θα είναι πολύ ήσυχος σε σημείο που θα καταντά βαρετός.

 • Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο άντρας Τοξότης είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει να γνωρίζει συνεχώς νέα πρόσωπα. Αν του αρέσεις θα βρει τον τρόπο να σε συμπεριλάβει στο πολυάσχολο πρόγραμμά του. Διαφορετικά, θα χρησιμοποιήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά του ως δικαιολογία για να μην σε δει ή για να μην απαντά στις κλήσεις σου.

 • Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο άντρας Αιγόρεκως είναι πολύ ερωτικός και του αρέσει να έχει πάντα στον πλευρό του μία σύντροφο επιδιώκοντας πάντα μία σύνδεση. Αν η μόνη σύνδεση που επιδιώκει μαζί σου είναι η σεξουαλική, τότε πολύ πιθανόν να μην θέλει τίποτα άλλο από σένα πέρα από αυτό που κατάλαβες.

 •  Υδροχόος  (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο άντρας Υδροχόος θα σε αφήσει να μιλάς για τον εαυτό σου για ώρες. Αν όμως δεν ενδιαφέρεται θα σε ακούει χωρίς να δίνει ιδαίτερη σημασία σε ό,τι λέτε με αποτέλεσμα να πρέπει να επαναλαμβάνετε συνεχώς αυτά που έχετε ήδη πει.

 • Ιχθύς  (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο άντρας Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Και επειδή είναι έτσι, ο άντρας Ιχθύς θα συνεχίσει να είναι ανοιχτός και συναισθηματικός όπως θα ήταν με τον καθένα. Για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερη προσεχτική αν διακρίνεις κάποια ειδική μεταχείριση προς εσένα, αυτό θα σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά. Αλλιώς μην σκας γιατί είναι έτσι με όλους!

Nicole Pandouri
Αυθόρμητη και επαναστάτρια από μικρή έμαθα να αντιστέκομαι μια ζωή στο κατεστημένο και να ψάχνω την αλήθεια. Πάντα με ιντρίγκαρε να μπορώ να εκφράζομαι μέσα από τη γραφή στην ιδέα ότι κάποιος κάποια στιγμή μπορεί να διαβάζει την σκέψη μου. Πίσω από κάθε δεδομένο που έρχεται στην επιφάνεια κρύβεται κάτι πιο βαθύ που περιμένει την ευκαιρία να ξεδιπλωθεί. Για αυτό επιλέγω πάντα την ειλικρίνεια και την υπερασπίζομαι με κάθε κόστος. Δασκάλα στο επάγγελμα ήθελα πάντα μέσα από τη διδασκαλία μου να μπορώ να αγγίξω τις καρδιές των άλλων αφήνοντας με κάποιο τρόπο και εγώ το δικό μου στίγμα. Μεγαλύτερο μου πάθος το τραγούδι και το θέατρο. Λατρεία μου οι ατελείωτες συζητήσεις με καλή παρέα και η συνάντηση με την οικογένεια και τους φίλους. Αν με ρωτήσεις όμως ποια είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία, είναι οι σκύλοι μου! Και επειδή τίποτα δεν μας χαρίζεται σε αυτή τη ζωή, μότο μου είναι πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα αρκεί να βάλουμε πρώτα τον στόχο!

LATEST

Ταξιδεύουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ναυάγια του κόσμου

Μια από τις πιο γνωστές καταδύσεις ναυαγίων στον κόσμο είναι το USS Kittiwake. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία Seven Mile στο Γκραντ...

Εσύ ήξερες αυτή την διαφορά ανάμεσα στο Εσπρέσο και Καπουτσίνο;

Υπάρχουν δύο ‘Fun Club’ για τους λάτρεις του καφέ, οι ‘Εσπρεσιακοί’ και οι ‘Καπουτσινιακοί’. Δηλαδή αυτοί που πίνουν τον καφέ τους με...

Γιατί το breakfast είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας;

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλούς ανθρώπους να λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ωστόσο οι πρωινές ώρες μπορεί...

Αύριο πάμε για Lick R&B στο Summer Breeze

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του αλλά εμείς συνεχίζουμε να το ζούμε με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Για τον...

Το χρώμα που σε κάνει πιο ελκυστικό

Η έλξη είναι μια μυστήρια και περίεργη αίσθηση που μπορούμε να νιώσουμε αφού οι τάσεις της αποκαλύπτουν τα κοινά μεταξύ των ανθρώπων....