fbpx
Home Life Πως θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας;

Πως θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας;

Είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να παίρνεις τα περισσότερα πράγματα τις ζωής στα χέρια σου. Παρακάτω είναι 6 πρακτικοί τρόποι για να φροντίσετε την ψυχική σας υγεία. Κάνοντας απλές αλλαγές στον τρόπο που ζείτε χωρίς να χρειάζεται να κοστίσει μια περιουσία ή να αφιερώσετε πολύ χρόνο. Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις από σήμερα.

1. Μιλήστε για τα συναισθήματά σας

Μιλώντας για τα συναισθήματά σας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε καλή ψυχική υγεία και να αντιμετωπίσετε στιγμές που αισθάνεστε προβληματισμένοι.

2. Διατηρήστε ενεργό το σώμα σας

Η τακτική άσκηση μπορεί να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας και μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε, να κοιμηθείτε και να αισθανθείτε καλύτερα. Η άσκηση διατηρεί τον εγκέφαλο και τα άλλα ζωτικά σας όργανα υγιή και αποτελεί επίσης σημαντικό όφελος για τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας.

3. Φάτε καλά

Ο εγκέφαλός σας χρειάζεται ένα μείγμα θρεπτικών ουσιών για να παραμείνει υγιής και να λειτουργήσει καλά, όπως και τα άλλα όργανα στο σώμα σας. Μια δίαιτα που είναι καλή για τη σωματική σας υγεία είναι επίσης καλή για την ψυχική σας υγεία.

5. Κρατήστε επαφή

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο. Μπορείτε επίσης να τους τηλεφωνήσετε, να τους αφήσετε μια σημείωση ή να συνομιλήσετε μαζί τους στο διαδίκτυο. Κρατήστε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές: είναι καλό για εσάς!

6. Αποδεχτείτε ποιος είστε

Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Είναι πολύ πιο υγιεινό να αποδέχεσαι ότι είσαι μοναδικός από το να εύχεσαι να ήσουν περισσότερο σαν κάποιος άλλος. Το να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου για να μάθεις νέες δεξιότητες, να επισκεφτείς νέα μέρη και να κάνεις νέους φίλους. Η καλή αυτοεκτίμηση σας βοηθά να αντιμετωπίσετε όταν η ζωή παίρνει μια δύσκολη στροφή.

#Be Happy

Manos Scoulos
Ακούγοντας μουσική από μικρός άρχισε να ξυπνά η καθε αίσθηση και το κάθε πάθος για τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σιγά σιγά καθώς μεγάλωνα άνοιξε η πορτα για την αγάπη μου στην φωτογραφία για αυτό και το επάγγελμα. Από πάντα είχα μια αγάπη για τις ταινίες, με έκανε να ταξιδεύω και να σκέφτομαι ένα δημιουργικό και καλύτερο αύριο. Το γράψιμο επίσης ήταν ένας δρόμος που αποφάσισα να ακολουθήσω ξαφνικά, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εκφραστώ με τα λόγια και να περιγράψω με σαρκασμό τους δικούς μου προβληματισμούς αλλά και τις δικές μου συμβουλές, με μια δόση ρεαλισμού και χιούμορ.

LATEST

Αυτό είναι το γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού που επέλεξε για χαλάρωση και φαγητό ο Σταύρος Παπασταύρου και πασίγνωστος πρωταθλητής ΜΜΑ Ihor Potieria (αθλητής του...

Χαλαρές στιγμές στην ταβέρνα «Άγιος Επίκτητος» στο Αρμενοχώρι, τόσο για τον πρέδρο της Ομόνοιας όσο και για τον πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών(νυν...

Άγιος Επίκτητος: Κυριακατικο Μεσημεριανό με Live Μουσική

Στο Αρμενοχώρη της Λεμεσού, η ταβέρνα "Άγιος Επίκτητος" ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...