fbpx
Home Fitness Η άσκηση από το σπίτι που θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Η άσκηση από το σπίτι που θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Τώρα που τα μέτρα κατά του κορονοϊού όλο και αυξάνονται και οι μετακινήσεις μας μειώνονται, σκεφτόμαστε συνεχώς αν θα πάμε στο γυμναστήριο.

Υπάρχει όμως μια άσκηση όπου μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι μας, δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και χρόνο και τα αποτελέσματα της φαίνονται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πάνω στο σώμα μας.

Αυτή η άσκηση δεν είναι άλλη από την σανίδα. Κάνοντας την συγκεκριμένη άσκηση καθημερινά ενισχύονται οι πυρήνες των μυών και γυμνάζονται οι μυς της κοιλιάς, των μηρών των γλουτών και της μέσης ταυτόχρονα.

Κάτι σημαντικό που πρέπει να σημειωθεί, ενδυναμώνεται η πλάτη και μειώνονται οι κίνδυνοι τραυματισμού στην περιοχή της μέσης. Ακόμη επιταχύνεται ο μεταβολισμός και μας βοηθάει να κάψουμε περισσότερες θερμίδες από άλλες ασκήσεις. Βελτιώνεται η στάση του σώματος μας αλλά και η ισορροπία μας κάνοντας την πλάγια σανίδα.

Επίσης, αυξάνεται η ευλυγισία επειδή περιλαμβάνει το τέντωμα και τη δύναμη σε όλο το σώμα δουλεύοντας ταυτόχρονα πολλά μέρη του. Τέλος βελτιώνεται η ψυχολογία αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μειώνει το άγχος και καταπολεμά την κατάθλιψη.

Stelios Evangelou
Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων είναι από τις πιο σημαντικές αξίες. Από μικρό παιδί με θυμάμαι να ρωτάω, να ψάχνω και να ενημερώνομαι για να μαθαίνω νέα πράγματα. Με βάση αυτά που προ ανάφερα επέλεξα να σπουδάσω Επικοινωνία Μέσων και Πολιτισμού με στόχο να καταφέρω να εξελίξω όσο πιο πολύ γίνεται αυτή την αξία. Μπορώ να με χαρακτηρίσω ως τρομερά εξωστρεφή με φοβερή αγάπη για την ζωή. Κάθε μέρα ανυπομονώ για την στιγμή που θα αράξω με τους φίλους και την οικογένεια μου για καφέ, φαγητό και ποτό κάνοντας όμορφες συζητήσεις. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και η μυθοπλασία. Μότο της ζωής μου είναι ότι δεν υπάρχουν άσχημες στιγμές παρά μόνο ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

LATEST

Άγιος Επίκτητος: Κυριακατικο Μεσημεριανό με Live Μουσική

Στο Αρμενοχώρη της Λεμεσού, η ταβέρνα "Άγιος Επίκτητος" ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αγαπημένους γαστρονομικούς προορισμούς του νησιού.

Νίκος Κόσιης |Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο πρώην υπουργός και ξεσήκωσε του θαμώνες σε γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό

Ο πρώην υπουργός, Νίκος Κόσιης, βρέθηκε στην γνωστή ταβέρνα στην Λεμεσό, Άγιος Επίκτητος. Ο Νίκος Κόσιης κατάφερε να ξεσηκώσει...

Δύο παραδοσιακές ταβέρνες, έξω από τη Λεμεσό, όπου η σούβλα έχει την τιμητική της!

Είσαι και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς που θεωρείς τη μυρωδιά της σούβλας μεθυστική και ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να φας...

Το πρώτο Set Off Street Festival στη Λεμεσό είναι γεγονός! 

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, από τις 16:00 –  21:00, θα στηθεί ένα αλλιώτικό Festival στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό. Μια νέα πρωτοβουλία από το Offset Hair Industry στη...

Ποιά είναι η σωστή χρήση του αντηλιακού; Ποια σημεία ξεχνάμε!

Το Βρετανικό Ίδρυμα Δέρματος (BSF) δημοσίευσε έναν μίνι-κατάλογο με τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Να ποια είναι: Τα...